dimecres, 22 de juliol de 2009

Qui hi ha?

Qui hi ha? ha guanyat el projecte Runas a Ortigueira. I ens en congratulem. Però, qui és Qui hi ha?
Qui hi ha? és un grup que aprofita les possibilitats de la paraula grup i s'omple amb músics sense cap mena de sentit del límit: són molts, ja em podeu creure.
Qui hi ha? és un grup de Sant Boi que canta en català i que canta amb alegria tot allò que els surt dels engonals i expliquen històries de pagesos, de gastronomia, i de pubilles, i de mosques d'estiu, i de meduses...
Qui hi ha? usa de la música celta, però amb un toc de psicodèlia mediterrània.
No us els perdeu si en teniu oportunitat!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicidades al grupo
ojala todos los grupos de sant boi tuvieramos su representante, mejor dicho "su mano a la hora de conseguir bolos", ¿por que sera que ellos tocan en altaveu?

Vicenç Bon ha dit...

No tinc costum de contestar anònims, però faré una excepció. Encara que no puc estar-me de dir-te que hauries de ser una mica més valent. Però et diré (tu no t'atreveixes a dir-ho) que Qui hi ha? té un representant que treballa a l'Ajuntament. Però contràriament al que insinúes, molt probablement aquest fet ha estat més un problema que un avantatge. Ho sé de bona tinta. Per actuar a l'Altaveu no n'hi ha prou amb ser de Sant Boi. S'ha de fer bona música i, el més important, t'ha de programar el Director Musical.
Feu bona música? Doncs envieu-li una maqueta al Director Musical de l'Altaveu i a veure si teniu sort. Qui hi ha? fa anys que esperaven.

Jose Antonio ha dit...

por partes
Gracias por publicar mi comentario
y hacer una excepción. Llámame Jose Antonio si así te sientes mejor.

Nadie esta poniendo en duda la calidad del grupo, solo faltaria que además lo hicieran mal, no es eso...pero somos muchos los grupos de sant boi que nos lo curramos durante años, y que nunca hemos tenido un destacado en la web o en esa extraña publicación municipal en la que todo es bonito.

Ya no digamos tocar en el altaveu o en el frontera. De hecho te invito a que nos informes a todos los lectores sobre los grupos locales que han tocado en las ultima ediciones. Y así nos quedamos todos tranquilos.

Por otra parte, lo más cutre de todo, y repito, que nada tiene que ver con el grupo en cuestión, es que NO APARECEN EN EL DOSSIER DE PRENSA DEL PRÓXIMO ALTAVEU. Saquen conclusiones los que las quieran sacar. Y si no, pues nada, a callar como siempre.

Teniendo en cuenta que este festival y otras actividades (que de hecho no se hacen) estan FINANCIADAS CON DINERO PUBLICO, los ciudadanos tenemos todo el derecho a conocer TODOS LOS DETALLES sobre como se gestionan (en nuestro pueblo como se dejan de gestionar) estas actividades. Solo faltaria que no nos pudieramos quejar.

Gracias, buenas noches y buena suerte

Vicenç Bon ha dit...

José Antonio, no em sento ni bé ni malament. Passa que no m'agraden els anònims.
Una altra cosa, encara més interessant: resulta que ara, la notícia de que Qui hi ha? actuava a l'Altaveu sembla que no era certa. Qui me l'havia donada s'havia equivocat i ja m'ha demanat perdó, però ja l'havia liada. Així doncs, ja veus, el Dossier de premsa de l'Altaveu, correcte (jo no hi tinc accés).
Et demano excuses per la meva part de la cagada i ja corregeixo immediatament la darrera part del meu post.