dissabte, 19 de març del 2011

L'Hereu, tot un faraó

Sense comentaris!

El PSC contra Vilaweb
adasi | males arts | dijous, 17 de març de 2011 | 01:00h

La política potser no, però alguns polítics caldria albardar-los, posar-los el cabeçó i deixar-los que tragueren aigua de la sínia, vint o trenta anys seguits. O potser caldria portar-los a Cofrents, o a Vandellós, a veure si les fuites i els malpassos els adoben amb la seguretat que prediquen.

L'alcalde Hereu vol querellar-se contra Vilaweb. L'alcalde representa el pitjor psc del país, realment, i és el psoe també, l'homenic, i ha triat un mitjà de comunicació que en els darrers anys ha marcat un estil i una fita informativa. L'alcalde Hereu és contra tot això que vol fer la guerra, no contra Gadafi, o espana, o la corrupció municipal i política, sinó contra el periodisme de bandera. Ell, l'Hereu, no es querellarà contra ZP, que ha mentit descaradament contra els catalans, que ara autoritza de continuar amb les centrals nuclears més enllà des quaranta anys de vida, no, Hereu, l'alcalde, considera més important l'honor (!) d'un policia municipal de dubtosa qualificació, que no els centenars de milers de lectors que seguim aquest mitjà per saber què passa al país i al món. La denúncia, l'Hereu albí, amaga un fracàs de gestió municipal, de política de segona divisió, de ciutat subordinada, de líder que s'amaga darrere el putiferi còmode de la institució, quan un es creu per damunt el bé i el mal i la resta són ciutadans que l'han d'adular.

L'alcalde Hereu també pensa que les centrals del país són les més segures d'Europa i del món, com el seu bisbot en ZP, i enlloc de fer política professional, en favor dels veïns i dels ciutadans, es gastarà els diners públics contra les mitjans, i la llibertat d'expressió. Com en Gadafi, com en Mubàrak, quan l'alcalde es veu amb la potestat de pegar voltes a la sínia ja pensa que tothom l'hem de seguir, a traure aigua d'aquella intel·ligència mancada, podrida, dels polítics de pixar curt.

Els alcaldes, i l'alcalde Hereu no n'és l'excepció, en la seua majoria són desgraciats, mentiders i falsos, i els pocs que se'n salven segur que em sabran perdonar la generalitat de l'afirmació. Però el poder corromp, com deien els filòsofs grecs, i aquests alcaldes del segle XX i XXI; què voleu, són una prova descarada del fracàs de les democràcies dins els ajuntaments. Per cada ajuntament que podem salvar, n'hi ha mil en afers de corrupció i deslleialtat contra els seus, els ciutadans.

Per què l'Hereu sempre m'ha semblat un sacerdot egipci?, un fals faraó recolzat sobre un bastó que no mereix?, no ho sabria explicar. Metafòricament em sembla un llengua tallada, un homenic de veu falsa, que mai no diu sinó la veritat que li convé. Que no saps mai quina una amaga, com una malaltissa segona intenció dels seus discursos.

I ara tot això contra Vilaweb. Com si el món, i els catalans sobretot, no tingueren més feina, ni més preocupacions, ni tanta desocupació, perquè li haguérem de suportar la masturbació final. Quina agonia de polítics, xe.

- Com va dir l'Ernest, que a mi també em va semblar un bon conseller d'educació, aquest psc està acabat, i cada dia n'hi ha botons de mostra