divendres, 8 d’abril del 2011

La Falange contraataca!

L'actitud dels falangistes és ben evident: si poden, no deixaran que la gent voti. El que fa riure és que només han imprès 8.000 fulls. Són poquíssims. Jo recomanaria, si us els ofereixen, agafar-los, si pot ser més d'un, i estripar-los. Se'ls acabaran ben de pressa. Compte amb la violència perquè són uns brètols. Notícia de Directe.cat.

Falange Española: "Ens agradaria molt agafar les urnes del 10A i trencar-les totes"
El president de la formació assegura que s'han imprés més de 8.000 butlletes informatives contra la independència per repartir el proper diumenge

La consulta sobre la independència d'aquest diumenge ha encès els ànims de la Falange espanyola a Catalunya, que ja ha anunciat diversos actes per alertar del perill que suposa pels catalans una separació d'Espanya. Antonio Sánchez, president de la formació, ha explicat a directe!cat que el referèndum 'no és democràtic' ja que, encara que es doni la possibilitat de votar negativament a la independència, tota la iniciativa 'està encaminada a que surti un resultat molt favorable al trencament amb Espanya'. El partit ha anunciat que ha imprès més de 8.000 butlletes informatives en pro de la unitat de Catalunya amb Espanya, i ha assegurat que nombrosos 'camarades' les repartiran davant de les seus electorals més emblemàtiques. El líder falangista ha lamentat la impossibilitat de la seva formació a boicotejar el 10A alhora que ha admès que els hi agradaria 'agafar les urnes i trencar-les totes'.
manifestació falange ultradreta ultres feixistes feixista
Indignació i frustració. Aquest és l'estat d'ànim de la Falange espanyola de Catalunya davant de la consulta d'aquest diumenge. L'enuig provocat per la pregunta a la plena sobirania de Catalunya es suma a la frustració per no poder boicotejar-la, però la formació feixista ja té decidit quin serà el pla d'actuació de cara al 10A. Més de 8.000 butlletes informatives es repartiran a les portes de les seus més emblemàtiques de la consulta per informar sobre el perill que té, segons el president del partit, Antonio Sánchez, la separació de Catalunya d'Espanya. Sánchez considera que el referèndum 'no és seriós', i posa com a exemple la recollida de vot anticipat durant tres mesos, que ha provocat el moviment de les urnes 'com si fossin caramels', fet que, segons ha dit, no es dóna en cap altra contesa electoral.