dijous, 24 de març del 2011

La cosa té collons de policia!

Sense comentaris!

Dijous, 24 de març de 2011 05:00 h. directe.cat.
Policia espanyola: Catalunya els
surt cara




Aquesta setmana s'ha conegut que el Ministeri de l'Interior espanyol ha reclutat 142 nous policies nacionals (espanyols) per Catalunya. Però la notícia, més enllà d'evidenciar que els cossos policials de l'Estat continuen exercint a Catalunya tot i el desplegament dels Mossos d'Esquadra, no és la contractació en sí dels agents, sinó la causa d'aquests contractes. El ministeri ha hagut de contractar 142 policies nacionals perquè 257 agents van abandonar Catalunya l'any passat. El motiu? L'elevat cost de vida del Principat.

Aquestes 257 famílies han preferit marxar a 'apatrullar' altres zones de l'Estat on la relació sou-cost de vida és molt millor, i treballant les mateixes hores guanyaran en qualitat de vida. Des dels sindicats espanyols de policia ja s'han afanyat a denunciar aquest fet, i reclamen un 'plus de territorialitat' per equiparar el nivell de vida dels agents que exerceixen a Catalunya amb els de la resta de 'zones' de l'Estat.

Té nassos que fins i tot els sindicats més pro-PP, com la Confederación Española de Policia, reconeguin que viure a Catalunya és molt més car que a la resta de l'Estat, i a l'hora de reclamar els nostres impostos brandin el discurs de la solidaritat interterritorial.